Hold den bedste studenterfest

08. dec 2020

Gode råd til studenterfesten

Skal du snart holde studenterfest – og skal det afholdes hjemme i haven? Så kan det give mening for dig at leje et telt. I dette indlæg bliver du klog på alt, hvad du skal bruge til at få den bedste studenterfest. Vi har tænkt os godt om og undersøgt, hvilke dele der er essentielle for at holde en god studenterfest, så du også kan gøre det samme.

 

Lej et telt med gulv

Tag over hovedet er bestemt en god ting – hvis ikke én af de vigtigste ting – at huske til studenterfesten. Det danske vejr, som vi alle ved, er ikke altid det mest pålidelige vejr, så det er ikke altid helt til at stole på vejrudsigten. Afholdelse af studenterfester hjemme i haven kan være en rigtig god idé, og det kan blive en helt fantastisk aften, hvis altså ikke der kommer regn.

 

Ved at leje et stort festtelt med gulv sikrer du dig og dine gæster, at I har et dansegulv, I kan fyre den af på, uden at I alle får mudder i skoene. Mange firmaer med teltudlejning har et stort udvalg af fede festtelte, der giver rammerne til festlige studenterfester sommeren lang.

 

Gå amok med pynt

Hvad er en fest uden pynt? Vi mener i hvert fald ikke, det helt er en rigtig fest, hvis ikke der er skruet godt op for pynten, og netop til studenterfester er der et utal af muligheder for at lave sjov og festlige pynteløsninger. Saml et par venner og gå amok i den nærmeste hobbybutik, eller gør det selv med hjemmelavede guirlander, flag og bannere, så feststemningen ikke er til at komme udenom.