Vælg det sunde alternativ til bussen

21. apr 2021

På udkig efter et sundt transportalternativ?

Er du træt af at tage bussen eller bilen på arbejde, og er du på udkig efter et bedre alternativ til at transportere dig rundt fra sted til sted? Det er både billigere og sundere både for dig og for miljøet at tage cyklen i stedet for bilen. Har du langt til arbejde, eller er du bare træt af altid at cykle i modvind, er der heldigvis råd for dette! Prøv en el-cykel og oplev det bedste fra begge verdner; miljøvenlig og hurtig transport, der samtidig sparer dig for svedeturene.

 

I vind og blæst kører el-cyklen bedst

Med en el-cykel er der altid medvind på cykelstien, og det er næsten lige meget, om det går op eller ned ad bakke. Der er forskellige niveauer eller styrker på el-cyklen, så du kan helt selv styre, hvor let eller hårdt du vil have det, når du cykler afsted. Derfor kan du sagtens stadigvæk bruge den som en motionsform, lige såvel som en smart transportform. Hvis du ender med at investere i en el-cykel kan du altså stadigvæk godt komme i god form.

 

Studie og motion hører sammen

Man kan nemt blive tung i hovedet af at sidde med hovedet i skærm og bøger dag ud og dag ind, og derfor er det også vigtigt at få noget afveksling fra dette for at kunne få det bedste udbytte af skoletiden. Med både skole og studiejob kan det være svært at finde tid til at komme ud og røre sig. Derfor kan man med fordel udnytte sin transporttid til noget nyttigt! Man lærer desuden bedre ved at have fået rørt sig og have fået lidt frisk luft til hjernen, og det er en god start på dagen at komme ud og få rørt sig, inden skolen starter.