Forkæl dig selv med en lydbog

08. mar 2021

Trænger du til et break?

Bruger du det meste af tiden med næsen dybt begravet i bøgerne eller computerskærmen, og har du brug for at komme væk fra skrivebordet en smule? Giv hovedet en pause, sluk for skærmene og lyt til en god lydbog i stedet! Du kan høre lydbog overalt, så du kan både tage den med på gåturen eller gøre dine praktiske gøremål lidt mere interessante.

 

Det kan endda prøves gratis i 30 dage. Lydbøgerne kan både være ren underholdning og afslapning, men det kan i høj grad også være en måde, hvorpå du kan tilegne dig ny viden.

 

Hør gratis lydbøger, mens du passer dine studier

Lydbøger er billig og spændende underholdning, og det er en rigtig god måde at få udvidet sin horisont eller fantasi en smule på. På de fleste platforme er der over 200.000 titler at vælge imellem, så du har rigeligt med muligheder.

 

Gør noget godt for dig selv og lyt til en gratis lydbog, understøt emner der har med dine studier at gøre eller forsvind dybt ind i lydbogsuniverset med din nye yndlingsforfatter.

 

Har du gennemført Netflix?

Har du – som så mange af os andre – efterhånden tømt Netflix, og savner du en mere meningsfuld type af underholdning, så prøv lydbøger. Som studerende kan øjnene nemt være trætte og hovedet fyldt efter en dag med læsning, og derfor er der sjældent overskud til at læse de bøger, man egentligt kunne have lyst til at gå i gang med. Et aktivt studieliv behøver ikke at betyde, at du skal vinde farvel til bøger og fritidslæsningen – du behøver blot at prøve det i et nyt format. Netop dette kan du endda gøre gratis de første 30 dage.