Få en korrekturlæser til at hjælpe dig med retstavning og grammatik

08. mar 2021

Står du og mangler korrekturlæsning på din opgave?

Fejlfritekst.dk er din redning, de siger nemlig, vi tilbyder korrekturlæsning, og what’s not to like, hvis man selv kan undgå at læse korrektur. Korrekturlæsning er for mange mennesker både en svær og forholdsvis kedelig opgave. Men når alt kommer til alt, er det faktisk en af de mest vigtige opgaver, både når man skriver tekster til hjemmesider, skriver store universitetsopgaver eller bare skriver mails til kunder og kollegaer. Det er forstyrrende, hvis en tekst er fyldt med korrekturfejl. Korrekturlæsningen foregår både sådan, at rettelserne bliver indarbejdet i teksten, men samtidig gør korrekturlæseren også opmærksom på fejl og giver fifs til, hvad man kan tænke over til en anden god gang. På den måde kan man bruge sin første tekst som skabelon til senere opgaver eller lignende.

 

Alle studerende skal kunne skrive og stave korrekt

Det er en selvfølge, at studerende helst skal kunne skrive en opgave, der har korrekt tegnsætning, grammatik og stavning. Men det er faktisk ikke alle, der besidder de retmæssige færdigheder til at opfylde disse krav. Derfor tilbyder Fejlfritekst.dk også korrekturlæsning for studerende, og de studerende får endda studierabat. Dette kan være vejen frem til at kunne skrive fejlfri tekster i resten af ens studietid. Allerede efter første tekst er kommet retur, vil der være fifs og stof til overvejelse, som kan hjælpe den studerende med at lære grammatik og retstavning.  

 

Fremtidig hjælp

Det er ikke kun hjælp her og nu, der tilbydes. Hjælpen er også til for, at du selv kan blive bedre til at rette opgaver. Dermed ikke sagt at du ikke kan sende dit speciale på flere hundrede ord til korrekturlæsning, men det vil være en klar fordel for dig, hvis du også forsøger at sætte dig ind i hvilke fejl, der er blevet rettet i din tekst, så du kan tillære dig selv korrekturregler for fremtiden. Ellers vil det i længden kun være dig selv, du snyder for den læringsmæssige oplevelse.