Gode rengøringsråd

06. apr 2022

3 gode råd til rengøring for dig, der bor ude

Når du flytter hjemmefra, bliver du herre eller dame i eget hus. Du bestemmer selv, hvor skabet skal stå og hvornår, der skal gøres rent. Men lige præcis rengøringen kan være svær at komme omkring, og det kan nemt blive et uoverskueligt projekt, og det er derfor ofte nemmest at lade helt være. Derfor får du her 3 gode rengøringsråd til at gøre rengøringen nemmere.

 

Lav en overskuelig liste

Det behøver slet ikke være en kompliceret proces. Start med at lægge en plan for rengøringen inden du går i gang. Noter alle områder ned, som skal rengøres, og start med de områder, der er mest beskidte, og som kræver mest arbejde og bevæg dig ned til områder, der kræver mindst muligt rengøring. På den måde starter du med de største opgaver, det bliver nemmere for hver opgave, du glemmer ikke nogen områder, og du kan overskue processen.

 

Hav udstyret i orden

Sørg for, at du har alt det nødvendige udstyr til rengøringen. Det gælder klude, en spand, svampe, rengøringsmidler, en støvsuger og en gulvmoppe. Sørg altid for at have ekstra støvsugerposer, da de er særdeles irriterende at mangle, og kan forsinke dig i din rengøring, da det kan være et større projekt at finde de rette poser. Hav derfor altid styr på udstyret, inden du går i gang.

 

Brug rengøringsservietter som alternativ

Til dig, som måske lige er flyttet hjemmefra og skal bruge rengøringsmidler, finder du måske hurtigt ud af, at rengøring kan være dyrt. Du kan derfor som alternativ bruge rengøringsservietter til nogle områder. Servietterne skal ses som et alternativ til rengøringsmiddel, alt efter, hvilke du vælger. Du kan vælge nogle, der desinficerer overflader eller nogle som gør rent som almindeligt rengøringsmiddel, eller bare vådservietter, som tørrer overfladen af. Uanset hvilke du vælger, får du et billigt alternativ, og samtidig et pænt og rent hjem.