En efterskole med esport på programmet

23. sep 2022

Et efterskoleophold er en oplevelse for livet

 

Det er de færreste unge, der ikke er tiltrukket af idéen om et efterskoleophold. Et efterskoleophold er ikke kun en unik mulighed for at afprøve det at bo ude og danne venskaber for livet. Det er i særdeles et år (eller to), der er tilrettelagt med henblik på at opnå personlig udvikling. Her vil man få en bedre forståelse af, hvem man selv er og er ved at blive til, hvem man er i sociale sammenhænge, og hvilke interesser, der motiverer en og gør en til en bedre ven, søn og elev.

 

Derfor skal du vælge en efterskole med esport

 

Esport er en disciplin, der vækster hele verden over, og som langt de fleste steder bliver anerkendt som en oprigtig sportsgren. Forældre har det med at skule lidt til de unge, der bruger for lang tid foran gamercomputeren, men på diverse efterskoler er det i dag muligt at have esport som linje eller valgfag. Her bliver de unge ikke bare sat foran en computer med ubegrænset leg. På en esport efterskole er faget tilrettelagt som en sportsgren, hvor de unge bliver oplært i strategi, konflikthåndtering, samarbejde, analyse og evaluering. Det er med andre ord en unik mulighed for den unge gamer, der ønsker at blive taget og selv tage sportsgrenen seriøst og udvikle kompetencer, der kan bruges i mange afskygninger af livet.

 

Kom nemt til og fra efterskolen

 

Er du på vej til din esport efterskole og savner et pålideligt transportmiddel? I dag kan du finde esport efterskoler og andre efterskoler, der har taget den klassiske skolebus til sig. Nu hedder det bare en efterskolebus. Det er en rigtig god mulighed for at få de unge hjem på weekend uden selv at skulle sætte sig bag rattet. De unge vil blive afleveret fredag eftermiddag og hentet igen søndag aften, og det hele foregår via en app. Nemt og smart.