Derfor er Amager den bedste bydel at bo i som studerende

13. jan 2021

Amager er perfekt til studerende

Skal du starte på dit drømmestudie i København til sommer eller måske endda allerede i starten af det nye år? Så er du helt sikkert også godt i gang med den ultimative boligjagt, så du kan være med til alle de sjove studiestartsaktiviteter. Måske har du et yndlingsområde i København, som du gerne vil bo i. Hvis ikke, så nævner ejendomsmæglere Amager som et godt bud. Og det er der mange gode grunde til. Her finder du nemlig lidt af det hele. En af de allerstørste fordele ved at lede efter et værelse eller en lejlighed på Amager er priserne. Det er nemlig billigt at bo der. Derudover er der mange nye boliger og en hel del kollegier. Så uanset om du ønsker at bo alene, sammen med en eller flere roomies eller på et kollegie med mange ligesindede naboer, så er Amager en oplagt mulighed for dig. Desuden ligger det tæt på indre København, så du lynhurtigt kan være i Tivoli, ved Hovedbanegården eller på Strøget. Du finder mange ejendomsmæglere på Amager, der kan hjælpe dig med at finde den helt rette bolig.

 

Bylivet på Amager

En anden fordel ved at flytte til Amager er det fede byliv, du finder der. Ejendomsmæglere kan hjælpe dig med at finde en lejlighed nær dette. Amagerbrogade og de små hyggelige gader i området er fyldt med hyggelige caféer, restauranter og barer, så du kan nyde tiden i storbyen med dine venner. Derudover finder du utallige shoppingmuligheder, for eksempel ved at besøge Amagercenteret. På den måde får du alt det, som du også finder i indre København eller på Vesterbro. Du kan gå på to minutter fra din lejlighed til det nærmeste supermarked, hvis du beslutter dig for at lave god mad til dig selv, eller hvis du som altid har glemt at købe toiletpapir. Desuden er det nærmeste pizzeria kun et stenkast væk, når du igen har fået drukket lidt for mange øl dagen før. Der er altså nærmest ingen ulemper ved at vælge Amager som dit foretrukne sted at søge efter bolig, når du skal flytte fra reden og bevæge dig mod hovedstaden.

 

Natur og vand i nærheden

På Amager får du lidt af det hele. Foruden det rige byliv, får du også det modsatte, nemlig dejlig natur, som du kan nyde på en løbetur eller en gåtur med veninden ved siden og en kop kaffe i hånden. Fælleden indeholder eksempelvis utallige stier, som du kan udforske ganske gratis. Derudover kan du også altid hoppe i havnebadet på Islandsbrygge, når du har brug for at slå koldt vand i blodet i eksamensperioden. Det store skønne hav og Amager Strandpark er heller ikke længere end en rask gåtur væk. Du har altså rig mulighed for at få luft under vingerne, selvom du bor i byen, når du vælger at flytte til Amager. Mangler du balancen mellem by og natur, kan ejendomsmæglere hjælpe dig med at finde den helt rette bolig.