Giv boligen nyt liv på budget

20. dec 2021

Nogle gange har man bare brug for, at der sker noget nyt, når det kommer til indretningen i ens hjem. En lille makeover af din studiebolig behøver ikke at koste alverden.

 

Giv møblerne en overhaling

Det kan være pokkers dyrt at skulle investere i nye møbler, men der er slet ikke nødvendigt. Møbelpolstring er en oplagt måde at give dine gamle møbler et helt nyt udseende på. Det kan for eksempel være, at dine bedsteforældre har foræret dig en lænestol, som har set bedre dage. Den kan du nemt få til at se helt ny og moderne ud med en ompolstring. Du kan endda spare penge ved selv at klare møbelpolstingen. Det kræver blot, at du ser et par videoer på internettet, og så er du klar.

 

Forny farverne på væggen

Du kan også let friske din bolig op ved at give væggene en ny, flot farve. Hos nogle forhandlere kan du købe billige farveprøver, som du kan bruge. Det gør utroligt meget for et rum, hvis du bare maler en enkelt væg, eller hvis du maler i et mønster. På den måde sparer du på malingen, men du får samtidigt skabt en helt anden atmosfære i din bolig.

 

Skab et personligt rum

Det allervigtigste, når det kommer til boligindretning, er, at man får skabt et personligt udtryk. For at tilføre din bolig noget personlighed er du nødt til at kende din egen smag. Udvælg ting, som du godt kan lide, og du vil hurtigt få etableret en base, der har karakter. En billig måde at gøre det på er ved at shoppe genbrugsfund. Du kan finde de fineste møbler og brugskunst på loppemarkeder og i Den Blå Avis. Tingene har ofte patina og tilfører dermed en særlig ånd og stemning til dit hjem.