Kig efter dørtelefon som studerende

23. jun 2022

3 gode tips til at finde den helt rette studiebolig

 

  • Vær godt forberedt.

Det er altid anbefalelsesværdigt, at du starter din boligsøgning i god tid. Selvom du endnu ikke ved hvilken by, du skal studere i, kan du sagtens orientere dig om boligmulighederne i de forskellige studiebyer.

  • Afsøg alle muligheder.

Det er en kæmpe fordel, hvis du breder søgningen ud og finder alle mulighederne. Find nogle facebookgrupper omhandlende boliger og skriv dig op til kollegier.

  • Vælg evt. en midlertidig bolig.

Det er naturligvis at foretrække, at du finder den perfekte bolig i første forsøg. Men nogle gange kan det være nødvendigt at rykke ind i en midlertidig bolig. Det giver ro til studiestart og videre boligsøgning.

 

Gode grunde til at få en dørtelefon

En ting, som du kan kigge efter i forbindelse med din boligsøgning, er, om bygningen har en dørtelefon. Hvis stedet er udstyret med en dørtelefon, er der nemlig en lang række fordele som følger med. For det første giver en dørtelefon en rar tryghed i hverdagen. Bygningen er bedre sikret mod tyveri og indbrud, da risikoen for at lukke ubudne gæster ind reduceres. En dørtelefon har desuden typisk den effekt, at tyve dropper deres planer, da det vidner om ekstra sikring i bygningen. Derudover har en dørtelefon den lavpraktiske fordel, at du slipper for at bevæge dig ned af alle trapperne for at lukke dine gæster eller postbuddet ind.

 

Dørtelefoner skaber et trygt miljø for studerende

Alle bør få en dørtelefon som sikkerhed for studieboligerne. Dørtelefonen skaber et trygt miljø for de studerende, og samtidigt medfølger en række praktiske fordele. F.eks. kan hver beboer få en elektronisk nøglebrik, som kan aktiveres og deaktiveres digitalt. Derved er det nemmere at løse problematikker i forbindelse med tab af nøglen.