Spar penge med funktionel belysning til studieboligen

14. apr 2023

Skab det perfekte studiehjørne med disse råd

Når man skal flytte ud for første gang, er der ikke det store rum i økonomien. Af den årsag bliver lamper, møbler og pynteting ofte nedprioriteret til fordel for madbudget og lignende vigtige poster. Man behøver dog ikke at have fat i den helt store pengepung for at kunne indrette sin studiebolig på en hyggelig og funktionel måde. Som studerende bruger man mange timer på at læse - og derfor kan det i høj grad betale sig at indrette et godt studiehjørne med god belysning i sin bolig, hvor der er plads til at læse og skrive. Det kræver blot lidt planlægning og kreativitet. Faktisk findes der et stort udvalg af flot belysning til lave priser, hvis man bare kigger de rette steder.

 

Spar penge uden at gå på kompromis med design og kvalitet

Der er mange måder, hvorpå du kan finde den perfekte belysning til dit studiehjørne uden at sprænge budgettet. Mange gange handler det blot om at finde den rette lampe med en god sparepære i. Ønsker du ikke at gå ud og købe nyt, kan du spare mange penge ved at købe belysning på DBA eller på Facebook Marketplace. I de større forretninger er der ligeledes gode tilbud at finde, hvis man holder øje med aviserne. Du kan også gå på genbrugsjagt og finde gammel belysning, som du kan sætte dit helt eget personlige præg på! En god lampe er et godt udgangspunkt for at spare penge på strømmen, men der er ligeledes andre tiltag, som du kan gribe om. Dem kan du læse meget mere om her!

 

Derfor skal du vælge varme lyskilder

Som studerende tilbringer man meget tid i sin bolig. Derfor er det også vigtigt, at man indretter den personligt og praktisk. Drømmer du om at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet, anbefaler vi, at du vælger varme lyskilder. Du behøver ikke store lamper for at få belysning nok. Tværtimod kan mindre lamper give mere rum i indretning og skabe en mere dæmpet intim atmosfære. I hjemmet skal man nemlig kunne slappe af, og dette har belysningen en stor indvirkning på.