Sørg for at få et tjek af computeren inden studiet

23. sep 2022

Få den bedste computerhjælp inden studiestart

 

Ugerne og dagene op til studiestart er ofte en stresset størrelse, hvor man venter på pensumlister, studiekort og en rus-uge, hvor man skal møde alle ens medstuderende for første gang. Derfor kan det være rart for dig at have styr på de ting, der er helt i din kontrol, før hele maskineriet starter. Sørg fx for at have nogle mapper, skriveredskaber og overstregningstuscher, eventuelt en kalender og naturligvis nogle skrivehæfter. Derudover er det smart at have sin computer helt up to date, inden studiestart. Lav de opdateringer, du altid siger nej til, og find en it-virksomhed, der kan assistere med noget computerhjælp, så du ikke støder på it-problemer under studiet.

 

 

Sørg for at have din computer i topform

 

Du kommer til at få brug for din computer døgnet rundt, når du først starter på dit studie. Du skal have installeret hele Word-pakken og andre programmer, der er relevante på dit studie, og så skal din computer naturligvis også holde til at blive brugt til de ting, du bruger den til i din fritid. Derfor kan det hurtigt betale sig at få et full work-up af din computer, inden studiestart, så du ved, om batteriet er i top, lagringen fungerer som den skal osv. Det er en god måde at genvinde noget kontrol i en stressende periode, og det vil betale sig tifoldigt tilbage, når det er tid til eksaminerne, og din computer ikke forbinder sig i risikogruppen for at lukke ned midt i det hele.

 

En investering i dit studie

 

Det kan godt være, at computerhjælp ikke lige er en post, du havde sat penge af til, men det vil hurtigt blive den billigste løsning på den lange bane. Et computertjek giver dig ikke kun tryghed i dine studier, men kan også være med til at sørge for, at du ikke skal bruge 10x prisen på pludseligt at købe en ny computer midt i SU-tiden, fordi den er brændt sammen.