Spar penge – meld dig ind i kundeklubber

31. okt 2022

Skab luft i budgettet med kundeklubber

Det er ikke let at være studerende. Du mangler både tid og penge. Hvis dit studie er særligt krævende, har du heller ikke tid til at arbejde ved siden af, hvilket forstærker den pressede, økonomiske situation.

Det er i den forbindelse, at kundeklubber kan gøre en stor forskel. Der findes kundeklubber inden for alle tænkelige brancher, og du kan derfor spare penge rigtig mange steder. Du vil både kunne optimere budgettet på mad, tøj og beauty produkter. Når du har medlemskab i en kundeklub, opnår du forskellige fordele og optjener penge over tid. På den måde bliver alle dine køb en form for opsparing, som du kan bruge af senere hen.

 

Beauty produkter til billige penge

Hvis du går op i skønhed, er det svært at nøjes med det sparsomme råderum, som SU’en tilbyder. Men ved at melde dig ind i en kundeklub, kan du opnå besparelser og få adgang til gode tilbud på beauty produkter. Rammerne for medlemskaberne varierer fra kundeklub til kundeklub, men du vil kunne finde klubber, som har både gratis og uforpligtende medlemskab. Flere kundeklubber tilbyder også eksklusive rabatter og gratis ydelser, som f.eks. hudanalyser, til deres medlemmer.

 

Hold madbudgettet

Alle de store supermarkedskæder har kundeklubber, som kan hjælpe dig med at spare på madbudgettet. Du vil løbende optjene point, som du kan handle for i forretningen, og du vil få særlige rabatter på udvalgte varer. Du vil dermed kunne spare penge på samtlige varer i butikken – både fødevarer, beauty produkter og tøj.

 

Klæd dig flot på budget

Hvis du ikke er til tøj fra supermarkedet, kan du melde dig ind i kundeklubber for andre tøjbutikker. Der er flere forretninger, som har medlemskab til en favorabel og studievenlig pris. Selvfølgelig bør du ikke shoppe-amok som studerende, men alle behøver lidt nyt en gang imellem.